LifeForce is een paardensupplement voor verbluffende resultaten.

LifeForce Elite

Sport

› Zorgt voor een ideale darmwerking

› Bevordert de spierontwikkeling

› Meer uithoudingsvermogen

› Voorkom gewichtsverlies

› Werkt ontstekingsremmend: do]
or grotere opname en beschikbaarheid van antioxidanten

› Onderhoudt hydratie

Lifeforce Formula

Recreatie & Fokkerij

› Zorgt voor ideale darmwerking

› Ondersteunt het immuunsysteem

› Verbetert de melkkwaliteit van lacterende merries

› Ondersteunt het reproductiesysteem van merries en hengsten

› Verhoogt de kans op succesvolle paring

 

 

LifeForce is vooral gebaseerd op levende gistculturen. Het bevat de volgende ingrediënten:

 

Yea-Sacc

Heeft een positieve invloed op de prestaties van paarden. Het stimuleert de vermeerdering van goede bacteriën in de dikke darm en buffert de darmverzuring. Hierdoor blijft de vertering gezond op gang.

Sel-Plax

Het is de eerste in Europa goedgekeurde vorm van organisch selenium. Dit is een belangrijk anti-oxidant voor mens en dier. Het wordt beter opgenomen en vastgehouden dan andere vormen van selenium.

Bioplex

Organische sporenelementen koper, zink, mangaan en ijzer. Deze zijn bij paarden onmisbaar voor immuniteitsopbouw, beendervorming, wondheling en vruchtbaarheid. Ze zijn net als in gras opgeslagen en hierdoor worden ze beter benut.

Bio-Mos

Een beproefde oplossing voor darmgezondheidsproblemen. Het versterkt de goedaardige bacteriën en bouwt de natuurlijk weerstand op. Slecht bacteriën zoals E-coli en salmonella worden beter geweerd.

Mycosorb

Een effectieve mycotoxinebinder. Deze ontstaan door schimmels die kunnen ontstaan tijdens opslag van ruw- en krachtvoer. Gifstoffen worden afgevoerd via de mest. Hierdoor worden allerlei gezondheidsproblemen op de lange termijn voorkomen.

Gedroogde algen

Deze bevatten veel omega -3 vetzuren. Deze hebben onder andere een ontstekingsremmend effect en beschermen en ontwikkelen het zenuwstelsel.

Voeradvies

Wij raden je aan om tweemaal daags een afgestreken schepje poeder in de voerbak over het voer te strooien.

Het kan zijn dat de paarden even moeten wennen aan de geur. Vandaar dat we aanraden om de hoeveelheid in de eerste week rustig op te bouwen.